Történet rövid ismertetője

A pokolban készülődnek a háborúhoz. A fattyak fegyvereket és páncélokat készítenek az angyalok elleni csatához, miközben egy festett kék hajú, feketével kihúzott szemű rocker lány, küszködik az emlékeivel és a sorsával. Darma egy varázslat következtében elvesztette az emlékeit, de bár így is maradt volna. Az elején még válaszokat akart a kérdésére, mindent tudni akart a múltjáról, ám az érdeklődése lassan alább hagyott, miután rájött egy-két dologra, és ha ez nem lenne elég, még a kaszáját is eltörték. Ám a háborúhoz azonban kell neki, elvégre ő a kaszás, és anélkül semmi esélye sincs. A nehéz időszakban csak egy valaki marad mellette teljesen, és segít neki megoldani a rejtélyt, amivel visszakaphatja a fegyverét, társa, Dranetiel. Ám a fiú egyre kezd eltávolodni tőle, mikor a rejtély közben egy régi ellensége is feltűnik: Awier.
Darma félretéve minden rossz tulajdonságát a fiúnak, és úgy dönt, olyan dolgot ad neki, amit más sosem adott: szeretetet.
Vajon Darma, Dranetiel mellett dönt, a biztos társánál, akivel szerelmi kapcsolata tiszta és világos, vagy inkább Awiert választja, aki közel sem biztos, hogy annyit tenne érte, mint a másik fiú?És ki igazából Freesie, aki egy nap a homályból fog előtűnni? Kyra képes helyrehozni a hibáját és tisztázni a nevét? És a legfontosabb: a háborút az angyalok vagy a démonok nyerik?
A kérdésekre a válaszok mind Darmán múlnak, akinek muszáj felfedeznie és beilleszkednie az "új" világába.
FIGYELEM!A TÖRTÉNETBEN ELŐFORDULHATNAK KÁROMKODÁSOK ÉS ESETLEG VÉRESEBB RÉSZEK! Felelősséget nem vállalok semmiért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése